Kamis, 19 November 2015

Mengapa Distant Penyembuhan Kerja

Mengapa Distant Penyembuhan Kerja

Pada dasarnya kejayaan sama ada di rumah atau jauh penyembuhan amat ditentukan oleh niat. Terdapat kedua-dua tujuan untuk pelanggan dan niat bomoh itu. Kami adalah pencipta yang kuat dan apabila kita memberi tumpuan hasrat kami ia adalah luar biasa apa yang kita boleh mencapai atau mengatur dalam kehidupan kita. Biasanya pelanggan telah mencapai satu titik dalam kehidupan mereka di mana mereka telah membuat keputusan bahawa mereka sedang mencari untuk memperbaiki keadaan semasa mereka. Selalunya bomoh itu adalah orang yang telah memutuskan untuk mendedikasikan hidup mereka untuk membantu orang lain dalam perjalanan penyembuhan.

Quantum Biofeedback adalah cara yang sangat berjaya menjalankan penyembuhan yang jauh. Indigo adalah yang terbaru dalam pelbagai yang berubah-ubah mesin biofeedback. Pelopor kepada Indigo termasuk EPFX, QXCI dan SCIO. Terkini teknologi Indigo Quantum Biofeedback adalah lebih sensitif dan tepat dan mempunyai matriks peningkatan frekuensi penyembuhan.

Ini adalah teknologi yang sentiasa berubah. Mesin-mesin biofeedback sangat berkembang berkomputer seolah-olah mempunyai kesedaran mereka sendiri dan sangat sesuai untuk Healing Jauh.

Quantum Biofeedback, menggunakan Indigo, adalah penjana gelombang-bentuk canggih. Teknologi ini membolehkan kami menghantar koheren, mengimbangi, frekuensi elektromagnet gelombang untuk memudahkan pemulihan diri. Apabila ini koheren, frekuensi pemulihan dihantar oleh Indigo, bertujuan untuk anda, mereka diterima oleh anda.

Hasrat kami untuk disembuhkan membolehkan kita untuk menerima frekuensi pemulihan seperti radio menerima siaran tertentu apabila ditala kepada frekuensi yang betul. Dengan antara muka dengan elektrik badan anda Indigo mengira, dengan menggunakan prinsip-prinsip kompleks matematik dan fizik kuantum, frekuensi keseimbangan yang tepat yang hendak dihantar kepada anda.

Kedua-dua peribadi dan profesional yang telah kita lihat contoh yang tidak terkira banyaknya keberkesanan ini penyembuhan jauh. Apabila kita memberikan diri kita sesi biofeedback kita kini menjalankan mereka sesi penyembuhan jauh. Kami tidak menggunakan memanfaatkan, dan disambungkan ke komputer Indigo secara langsung. Kita telah belajar untuk melepaskan paradigma lama dan pemikiran analitikal dan logik. Kami masih mendapat yang sangat baik, keputusan yang tidak berkompromi dari jauh sesi Quantum Biofeedback.

Ramai pengamal biofeedback lain dan didapati hasilnya melakukan penyembuhan jarak atau bekerja di "maya". Mereka echo sentimen kami bahawa penyembuhan adalah tentang niat. Dalam bukunya, The Experiment Niat, Lynne McTaggart mengesahkan bagaimana niat boleh mempunyai kesan yang besar terhadap mana-mana aspek kehidupan kita, termasuk penyembuhan. Bukunya adalah penerokaan pecah tanah sains niat.

Ia menunjukkan bahawa pemikiran adalah satu perkara yang memberi kesan kepada perkara lain. Pemikiran menjana tenaga sendiri ketara yang boleh kita gunakan untuk memperbaiki kehidupan kita, membantu orang lain di sekeliling kita, dan akhirnya mengubah dunia kita ini.

Kami menerima sambungan internet tanpa wayar; televisyen digital kami dipancarkan melalui udara, begitu juga dengan sambungan telefon mudah alih kami. Kami berjuang untuk memahami bagaimana mana-mana ini berfungsi.

Penyembuhan yang jauh adalah tidak berbeza. Pada dasarnya ia memerlukan niat, sebuah pemancar (pengamal dengan Quantum Indigo) dan penerima (pelanggan yang niat adalah untuk menerima frekuensi pemulihan). Kita hidup dalam, berkomputer usia yang maju, teknologi. Mengapa tidak mengambil kesempatan daripada teknologi baru yang menakjubkan yang sentiasa berubah di depan mata kita dalam bidang Penyembuhan Quantum.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar