Kamis, 19 November 2015

Kebaikan yang Berpeluh Stop dan Mula Hidup Kajian

Kebaikan yang Berpeluh Stop dan Mula Hidup Kajian

Anda ingin memulakan hak hari anda. Anda pergi ke bilik mandi untuk mandi pagi anda, sabar untuk perasaan yang segar sebelum anda keluar dari rumah. Anda akan bekerja sepanjang hari, mungkin di dalam matahari. Anda tidak mahu merosakkan hari anda dengan bau yang tidak baik atau perasaan yang tidak kemas.

Walau bagaimanapun, apabila keluar dari rumah, anda sedar bahawa tidak kira berapa segar anda, perkara-perkara tertentu akan membuat anda berasa tidak kemas. Tidak kira berapa keras anda cuba untuk menjadi rapi dan kemas, pada hari ini, haba dan pencemaran akan menjadi penghalang. Berikut adalah beberapa perkara yang akan merosakkan hari anda:

1. Anda terlupa payung anda dan anda perlu berjalan di bawah matahari. Anda perlu berjalan kaki untuk ke perhentian bas dan sebelum anda sampai ke sana, anda mula merasakan menitis peluh di muka anda. Peluh datang dari bahagian-bahagian yang berlainan di badan anda. Anda mula mendapat jengkel kerana anda dapat merasakan peluh hampir membasahkan pakaian anda!

2. Ia adalah tergesa-gesa jam dan orang-orang yang masuk dan keluar dari bas. Pengangkutan adalah sesak dan anda tidak mempunyai pilihan tetapi untuk menggosok siku dengan orang yang anda tidak tahu duduk atau berdiri di sebelah anda. Anda tidak dapat bergerak dan anda sudah boleh rasa ketiak anda berpeluh dalam masa yang singkat! Rasanya yucky dan tidak kemas sudah! Apa yang lebih, ia lalu lintas dan anda perlu turun ke bawah bas supaya anda boleh bergerak ke hadapan ke pejabat anda sebelum anda akan ditandakan lewat. Anda menjalankan secepat yang anda boleh, bergegas melalui orang lain yang juga tergesa-gesa mereka.

Dgn cepat! Anda mendapatkan di pintu masuk utama bangunan dengan muka anda berpeluh dan ketiak anda basah. Anda tidak dapat gelombang hi kepada officemates anda yang menyambut anda selamat pagi kerana anda malu. Anda berasa malu kerana mereka mungkin ketawa pada anda atau mereka mungkin bercakap di belakang anda. Jangan bimbang. Itu normal. Ramai orang mengalami keadaan yang sama pada kebanyakan masa. Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menentukan cara-cara bagaimana untuk berhenti berpeluh yang berlebihan dalam badan anda, terutamanya ketiak anda. Walaupun ada banyak laman web yang memberikan anda tips bagaimana untuk berhenti berpeluh ketiak anda, ia juga baik untuk memuat turun e-book yang akan memberikan butir-butir lengkap mengenai bagaimana untuk mengelakkan peluh ketiak berlebihan.

Ambil sebagai contoh Hentikan Berpeluh terkenal dan Mula Hidup e-book yang popular untuk lelaki dan wanita yang mengalami berpeluh ketiak. Kajian Stop Berpeluh dan Mulakan Hidup telah mencadangkan e-buku ini kerana ia pasti menyelesaikan kesengsaraan perasaan kemas peluh. Sebaik sahaja anda membaca Berpeluh Stop dan Mula Hidup semakan, anda akan mengetahui bagaimana kebanyakan pelanggan bermula dengan berpeluh ketiak setiap hari dan berakhir dengan tiada peluh, gaya hidup yang selesa. Membaca kajian adalah baik kerana anda dapat menyenaraikan jangkaan anda daripada kajian dan membuktikan sama ada benar atau tidak. Jadi mendapatkan ulasan sekarang sebelum anda membeli e-book!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar